Matlagning är ett av mina stora intressen. Och efter att ha sett Anna lägg upp recept i sin blogg, så blev jag riktigt peppad på att göra detsamma och lägga upp ett av mina specialrecept.
Det här en otroligt god maträtt som funkar både till middag och som kvällskäk och som vi brukar göra ofta när vi är sugen på något som är ganska lätt att laga, men ändå riktigt gott.
Chicken cheesesalsa tortillas med rucolla
(brukar bli lagom till 4 personer.)
Ingredienser
3 kycklingfiléer
1 vitlöksklyfta
2 dl hackad rucola
1 dl Chunky Salsa Medium (står bland tacogrejerna)
200 g riven ost
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
6 Tortillabröd
smör att steka i
Gör så här
Skär kycklingfiléerna i 1 cm stora bitar. Skala och finhacka vitlöken. Stek kycklingen och vitlöken i smör i en stekpanna ca 5 min. Lägg det stekta i en bunke och låt svalna. Blanda i rucola, salsa och ost. Smaksätt med salt och peppar. Fördela blandningen på hälften av tortillabröden. Lämna ca 1 cm kant på bröden, då osten flyter ut när man steker dem. Lägg på de resterande tortillabröden och tryck till lite lätt. Stek dem försiktigt i en torr stekpanna ca 5 min på varje sida, tills de har fått fin färg och osten har smält. Dela varje rundel i 4-6 delar vid servering.
Ha en härlig smakrik sallad till, med fetaost, oliver, nötter och annat smått och gott.
Smaklig måltid!
söndag 26 april 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Göttans.. Oanade talanger som kommer fram här måste jag säga! :)
Det är vår specialrare :)
Det var jag som råkade bli anonym!
dt kan jag rekomendera, har ju smakat dt ngra ggr, :D
Skicka en kommentar